Spikerlik Kursu

Spiker Olmak İçin Hangi Okula Gitmeli?

Spikerlik Kursu,Spikerlik Okulu Medya Koçu Hakan Öztürk

Spikerlik Kursu,Spikerlik Okulu Medya Koçu Hakan Öztürk

Spiker olmak isteyen kişilere mesleki eğitim alabilecekleri  bir kaç fikir sunabiliriz. Spikerlik için illa ki Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmanız gerekmiyor. Spikerlik mesleğinin özelliklerini kazanmak için grup eğitimleri veren kurslara ya da bireysel eğitim alabileceğiniz Medya Koçluğu Stüdyosu’na gidebilirsiniz.

Spikerlik kursları yoğun talebin olduğu bu meslekte zaman açısından planlama yapıldığı için kişilere verimli olamamaktadır.Özetle, sınıflarda verilen grup eğitimleri kişilerin eksiklerini görüp tamamlayabilmesi ve pratik çalışma yapabilmesi açısından kısıtlı kalmaktadır.

Spikerlik sunuculuk kurslarının bir numaralı ismi Hakan Öztürk, kursların bu dezavantajını ortadan kaldırmak için Türkiye’de ilk ve tek olan bir sistem geliştirdi.”Medya Koçluğu”

Peki nedir Medya Koçluğu, spikerlik kursundan farkı nedir?

Medya Koçluğu ,bir kurs değildir. Medya Koçu eğitimin ilk gününden itibaren sizin yanınızda olan yol arkadaşınızdır. Nasıl bir programda çalışacağınızı, saatlerinizi ve günlerinizi, kariyer hedeflerinizi sizinle birlikte belirler. Medya Koçu Hakan Öztürk,bireysel çalışmalarla kişilere özel programlar çıkartarak onlara nokta atışı eğitimler verir. Böylece kişi hedefine daha kısa sürede ulaşır.

Günümüzde gözde bir meslek olan Spikerliğe talebin ne kadar fazla olduğunu düşünecek olursak, rakiplerinizi sollamanız gerektiğini de unutmamanız gerekir. Bu da ancak alınacak kapsamlı ve doğru bir eğitimle mümkün. Medya yöneticilerinin eğitimde ilk tercih ettiği isim Hakan Öztürk, tüm adaylara mesleğin ince noktalarını pratik çalışmalarla aktarmaktadır.

Gerçek stüdyo deneyimi yaşayarak pratik çalışmalarla yetkinlik kazanmak istiyorsanız, mutlaka Medya Koçluğu Stüdyosu‘nu ziyaret etmelisiniz.

İletişim:0216 700 24 19

              0505 716 23 88

No comments

Bir cevap yazın